Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /var/www/sisergo.dk/midform.dk/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 805

Referencer

Panum Trappen

Har kan du høre Mads Mandrup fortælle om ideen med trappen. Igennem hele processen har opgaven været udfordrende. Vi har fra dag 1 været nødsaget til at tænke ud af boksen. Alle elementerne er formspændt her på fabrikken i Middelfart.

Moth Chair

Moth er et stiftende medlem af Nordic Tales 'After Eight kollektion. En samling af møbler dedikeret til dem af jer, der skinner efter solen er gået ned. Midform har været sparringspartner i udviklings- og produktionsprocessen, og er totalleverandør af stolen. Den berømte Rorschach test har spillet en stor rolle i placeringen af øjnene for at skabe et udtryk, der kan læses som både muntert og melankolsk afhængigt af ​​iagttagerens sind.

Mono Chair

Mono spisebordsstolen er resultatet af utraditionel tænkning. Mono er lavet i det revolutionære træmateriale Grada, der gør det muligt for stolen at holde sit udfordrende design rent og enkelt. Mono er en fortolkning af de nye muligheder træmaterialet giver. Den overlappende konstruktion af sædet ville ikke have været muligt med konventionel finner. Midform har været sparringspartner fra produktmodning til færdig produktion.

Beaver Chair

Beaver er en moderne træstol med masser af karakter og fede detaljer. Med stålkrydset og de koniske ben tilføres et dynamisk formsprog og et retro udtryk. Varianten med Laminat på siddefladen og i ryggen gør stolen rengøringsvenlig og til brug for alle.

Stilt barstol

Som Bolia så fint selv udtrykker det, vil denne charmerende barstol stjæle dit hjerte og holde fast i det for altid. Men det er okay, for den passer til alt, og du behøver aldrig at bytte den ud!

MacBook Stand

Vi ønskede at tilføje et strejf af naturen til den hårde aluminium. Vi fremstiller vores produkter i træ, fordi det er bæredygtigt, og det vil forbedre din komfort. Standen vil også forbedre luftstrømmen og sørger for din MacBook holdere længere tid.

Kontakt os!

Vi hjælper dit næste projekt på vej